Dag 3

Dag 3 på semestern blev en solig och fin dag i Halmstad var ut till Tylösand ojojojoj där bor de fint!!!!! Inglasade garage och superlyxiga hus... Och vilken strand beachvolley planer strandfotbolls planer och nyharvat på stranden... Sen spelade vi äventyrs golf.. Minigolf fast på annorlunda banor typ.. Jag fick stryk med 20 slag :) men lika glad för det är jag!! Sen begav vi oss mot gocartbanan här skulle det åkas bil, jag blev varvad 2 gånger men var ändå näst snabbast i heatet och fjärde bästa tid under dagen!! :)

Sen på kvällen åt vi mat på 3 hjärtan vid torget.. kungsflundra och potatisbollar stod på menyn denna dag gott gott gott.. Och pilsner och cider till det.. Nya Xide mango hibiscus och Raspberry blossom är sååååå goda!!
Kvällens trubadur från Göteborg var precis i min smak jag skrattade så att tårarna rann... Konstigt åt en som spelar och sjunger men han var bara så himla kul..

Dag 4....

Föresten... tror att barnfamiljer skulle ha väldigt skojj på Dinosaurieparken verkade som att det var ett bra ställe!!! :)

RSS 2.0