Semester

Dag 2:
Fortsatte resan mot Halmstad via Gekås i ULLARED... Äntligen skulle jag få uppleva Ullared själv!!!! Herregud!! Köööööööö och jag som inte gillar köer!!
Men när vi väl kommit innanför dörrarna så var det helt klart värt det!! Köpte nya strumpor i allafall :)

Styrde sedan vidare mot Halmstad och Hotell Mårtensson, fint hotell men inte någon lyx här inte!! Ingen AC på rummen frukosten var helt okey men inget extra och ska man äta frukosten så ska man äta så tidigt som möjligt eftersom äggen blir kalla och äggröran tar slut... Jaja men inga fel egentligen bara att man var redan lite bortskämd från Gothia Hotell i Göteborg :)
Halmstad är en mycket fin stad med många fina uteserveringar, pubar och resauranger.. Åt mat på Bull's pub OJOJOJ vilken god kyckling och mozarella burgare.... Den var värt hela resan :)
Många gamla fina bygnader bevarade så Halmstad är värt ett besök!!!

Dag 3 .......

SEMESTER

Startade semestern med att dra till Göteborg via kustremsan och Grebbestad sen till Smögen där det var mycket fint där åts det lunch .. Skaldjursfylld baugette :) Sedan Kungshamn inte så långt att åka men fint var det.. Sedan skulle jag ju få åka till Göteborg och Liseberg... Skulle äntligen få åka Balder... Och hej å hå va det gick snabbt och brant var det men helt klart värt 45 minuters väntan i kö :)

Semestern blev sedan ett hotellprovande och jämförande...
Dag 1:
Göteborg GothiaHotell och sky exklusive :) Nice... Vip frukost på översta plan... Champagne vid ankomst till rummet gratis roomservice... Ja ni hör LYX!!!!
Superfint rum med utsikt över Liseberg och badrummet fyllt med extra saker som skopolish, tops, makeupremover.. Inte för att allt detta behövdes men ändå det fanns...
Middag på Liseberg fläskfilè och strips....  Och ÖL förståss... Superbra inledning på resan och semestern.
Nästa dag skulle vi dra vidare till Halmstad.......

Åska i västsverige

Ja just det det är så här det är med sommar....
Vilket oväder som drog in över Sverige inatt.... Blixtar och dunder så inte en människa gick oberörd förbi..
Efter ovädret så får man torka altangolvet torka alla dynor som blivit klassblöta efter att regnet  tagit sig in på altanen.. Urk!!
Men det verkar ju inte som att det är över ännu med en värme på +25 grader och knappt något syre kvar i luften så kommer det säkerligen en smäll till snart..
Så dra ur alla apparater och telefoner så är ni på den säkra sidan i allafall :)
Trevligt med sommar!!

Ittala Outlet

ZZZZZzzzzz
Om man jobbar och samtidigt kan skriva här så förstår ni själva hur mycket det är att göra!!!! :(
Ittala Outlet säljer glas och poslin från kända märken såsom Höganäs, Ittala, Boda Nova mfl. suuuuperbilligt synd bara att folk inte får reda på att vi finns för det gör vi ju!!!!!
Nu har det öppnat en sådan butik i Charlottenberg och den har öppet fram till sista augusti så passa på och skynda och fynda!!! :)

Jaja sommaren är här och solen siner på utsidan!! :) Nice!!

RSS 2.0