Sallad

Nu är den första salladen skördad från sådd till skörd tog det 6 veckor men nu är den på gång och nästa omgång är redan sådd så nu väntar jag en vecka till så sår jag det sista av fröna i påsen så har jag sallad HELA sommaren!!
Sillen till midsommar och icke att förglömma nubben är inhandlad så nu kan den få komma... Midsommar alltså!! :)

Midsommar snart

Aaaaa vakanade av att någon stog och skrek ÄR DU VAKEN.... Nähä om inte annat så vaknade jag väl :)
 Men det var ju bra för nu bär det av ut i solen... Härligt att det kom lite värme så att man hinner få lite färg innan midsommar men med tanke på att man brände sig igår så lär det behövas solskyddsfaktor 50 idag :)

Ännu en dag

Så har ännu en dag passerat och den har som vanligt varit innehållsrik... Har varit hos sjukgymnasten och fått ett gäng nålar igen... Ajajaj men det hjälper vare sig man vill tro det eller ej!!
Men nu är det dax för lite fotboll missade ju ett helt gäng matcher igår!! :(
Ha en trevlig kväll alla människor!!

Bröllopsdag :)

Hipp hipp hurra hurra hurra hurra för idag är det Kronprinsessan Viktoria och Daniels bröllopsdag... Detta skall firas med pompa och ståt hela dagen!!
Inte ens fotbollsVM har en chans idag... eller jo kanske för Danmarks skull då :)
Men ojojoj vilken dag vi har framför oss idag!!
STORT GRATTIS TILL ER IDAG SVERIGE!!!!!!

Nåldyna

Då är det dax då igen.... Man ligger där och vet inte om man är en nykläckt kyckling eller en igelkott.... Man ligger på mage med en massa nålar i ryggen under en värmelampa och då får man ju en känsla av att vara något slags djur?! Eller hur det nu låt!! :)
Men men sjukgymnasten är ett bra måste så dit blir det!!! Akkupunktur en bra uppfinning!! Men ont som F.....n gör det men det blir bättre så då får det väl gå då!! :)
Have a nice day people!!

VM

När solen skiner och det är ssom allra finast ute då sätter jag på Tv och ser på en superspännande match mellan Honduras och Chile!!! Är det Fotbolls VM så är det :)

Snôrra blev Snorra!!!!!

Hahaha
Jag tyckte att den kunde heta Snôrra eller Snörra men det gick inte så det fick bli Snorra.blogg.se Hahahaha
Fult väl!!!!!
Jajaja nu blev det som det blev iallafall!!!


Tänkte att jag skulle få en supersmart idé nu som jag kunde skriva om men det kom ingen nu heller!!! :)

Helt grön!!

Ja ha då var det igång då.... Eller...??!! Vet inte riktigt om jag vet hur man gör men jag ska prova så får vi väl se hur detta går!!! Oj oj oj oj vad har jag gett mig in på!?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0